duminică, 26 mai, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

A fost sărbătoare la Dănești, de 1 Decembrie

A fost sărbătoare la Dănești, de 1 Decembrie. Ziua Națională a României a venit la pachet cu o serie de manifestări și parade militare, dar și cu mâncarea de fasole cu cârnați, specifică românilor.

Nu au lipsit din farfuriile locuitorilor din Dănești nici varza călită, vinul fiert sau turta care au bucurat zecile de persoane care au fost prezente la acest eveniment organizat de Primăria Dănești. Mădălin Paliță, primarul comunei, a fost foarte mulțumit de numărul de participanți, dar și de manifestările pregătite cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Mădălin Paliță, primar Dănești

Și locuitorii comunei au fost încântați de organizarea și amabilitatea autorităților locale având în vedere pregătirea surprizelor de 1 Decembrie.Vinul fiert și fasolea cu cârnați au fost vedetele zilei de joi.

Pentru că autoritățile locale din Târgu Jiu au luat hotărârea ca nici anul acesta să nu mai asigure meniul tradițional, primarul localității Dănești, Mădălin Paliță, a hotărât să organizeze o festivitate în fața sediului primăriei cu ocazia Zilei Naționale. La sfârșitul acesteia toți participanții au servit fasole cu cârnați și un pahar de vin fiert.

Casiana Hîncu

sursa

Latest Posts

Parteneri Media