sâmbătă, 15 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Accidentare-horror pentru extrema CSM-ului

Una dintre senioarele de la CSM Târgu Jiu, Daniela Necula, a suferit o accidentare teribilă săptămâna trecută. Extrema stânga a gorjencelor a fost preluată de ambulanță, după ce s-a lovit la antrenamente. Daniela s-a accidentat în cădere după ce aruncase la poartă. Verdictul a fost crunt:ruptură de ligamente. În aceeași seară, tânăra handbalistă a fost și operată. Din păcate, sezonul este terminat pentru Necula.

Directorul de la CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, speră ca sportiva să treacă peste această încercare. Oficialul clubului a declarat că nu s-a gândit să aducă o înlocuitoare.

“Suntem alături de ea, o ajutăm. Are nevoie în primul rând de sprijinul nostru moral. Este o fată foarte cuminte, care își dorește să ajungă o mare jucătoare. Sper să aibă puterea să treacă peste această groaznică accidentare, pentru că va fi foarte dificil. Pentru ea, sezonul acesta este închis. Din păcate, acestea sunt dramele în sport. Să te accidentezi la o vârstă atât de fragedă este groaznic. Nu ne-am gândit să aducem altă jucătoare. Vom vedea în perioada următoare, nu luăm jucătoare de dragul de a lua. Dacă găsim ceva bun pentru noi, vom lua, indiferent de poziție”, a declarat Bălăeț.

Daniela a venit la Târgu-Jiu, în această vară, de la CS Măgura Cisnădie. Are 21 de ani.

Egal în ultimul amical

CSM Târgu Jiu a jucat, vinerea trecută, o partidă de verificare în compania…

sursa

Latest Posts

Parteneri Media