vineri, 29 septembrie, 2023
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Adriana Țăcălie a plecat de la CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu s-a despărțit de una dintre handbalistele venite în această toamnă. Interul Adriana Țăcălie și-a reziliat înțelegerea cu gruparea gorjeană.
Multiplă campioană a României și câștigătoare a Ligii Campionilor cu Buducnost, Adriana Țăcălie nu a evoluat în confruntările oficiale pentru CSM Târgu Jiu. Fosta internațională a României a hotărât, de comun acord cu conducerea clubului, să rupă contractul cu trupa gorjeană. Informația a fost confirmată de directorul de la CSM, Robert Bălăeț, la emisiunea “Sportul Gorjean” de la Accent TV. Oficialul entității sportive nu a exclus altre transferuri în luna ianuarie.
Robert Bălăeț, director CSM Târgu Jiu


Țăcălie a venit în orașul lui Brâncuși după o lungă perioadă de inactivitate. Potrivit unor surse, Adriana ar putea ajunge la CSM Slatina, echipa din orașul natal. Jucătoarea face 34 de ani în luna ianuarie.

sursa

Latest Posts

“Nocturna Bibliotecilor”, în această seară și la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj este și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Așadar, astăzi, începând cu orele 16:00, la sediul Central...