luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Albert Voinea nu mai continuă la Viitorul

Viitorul Târgu Jiu punctează doar la capitolul plecări până în acest moment al verii. Mai mulți jucători din sezonul trecut și-au găsit deja echipe.

Printre ei se află și golgheterul din campionatul precedent, Alex Gîrbiță. De asemenea, un alt jucător ofensiv, Albert Voinea, a fost anunțat în această săptămână la noua sa formație. Atacantul gorjean a semnat cu CSM Unirea Alba Iulia. Acolo va colabora cu antrenorul Alexandru Pelici, cel pe care l-a avut tehnician la CSM Râmnicu Vâlcea, Ripensia Timișoara și CS Mioveni. Obiectivul lui Voinea este promovarea în eșalonul secund.

“Am ales Unirea Alba Iulia după discuții cu foști colegi care mi-au vorbit frumos despre ceea ce e acolo și despre ceea ce se vrea. A contat foarte mult prezența lui Alexandru Pelici la echipă deoarece pot spune că e unul dintre puținii antrenori care m-au cunoscut cu adevărat. Îmi doresc să am evoluții cât mai bune și la finalul sezonului să promovăm. Mulțumesc și celor din conducere, iar în încheiere aș vrea să-i salut pe suporterii echipei și vreau să-i asigur că atât eu, cât și colegii mei vom face tot posibililul să reușim promovarea și să le oferim o bucurie pe care o merită”, a declarat Albert după ce a semnat cu echipa din Alba Iulia.

Albert Voinea are 31 de ani.

Cătălin Pasăre

    sursa

    Latest Posts

    Parteneri Media