luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

ALRO Slatina, la ILA Berlin – Pioneering Aerospace, unul dintre cele mai importante târguri din domeniul industriei aerospațiale


Producătorul de aluminiu ALRO Slatina, un furnizor de produse sofisticate pentru industria aerospațială, a participat, în perioada 5-9 iunie 2024, la ILA Berlin – Pioneering Aerospace, un târg mondial la care se întâlnesc pionierii industriei aerospațiale.

„Prezența fructuoasă a industriei românești la acest târg mondial al pionierilor aerospațiali a fost posibilă datorită unei echipe de profesioniști care l-au coordonat. Astfel, mulțumirile noastre se îndreaptă către domnul Mihail Toncea – Președintele OPIAR-Organizația Patronală a Industriei Aeronautice Române pentru implicarea în organizarea și coordonarea participării României la ILA Berlin – Pioneering Aerospace.

Un gând special de recunoștință se îndreaptă către Excelența Sa Adriana Stănescu, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al României în Republica Federală Germania, al cărei sprijin a fost esențial”, a transmis ALRO Slatina pe contul de LinkedIn.

Reprezentanții ALRO au adresat mulțumiri și ministrului Apărării, Angel Tîlvăr, „pentru angajamentul demonstrat în promovarea intereselor noastre naționale”. „Împreună continuăm să demonstrăm că România este un partener puternic și angajat în industria aerospațială globală”, au mai transmis reprezentanții producătorului de aluminiu.

ALRO Slatina, la ILA Berlin. La ediția din 2024 au fost prezenți 550 de expozanți din 80 de țări

ILA Berlin este unul dintre cele mai apreciate evenimente la care se întâlnesc reprezentanții industriei aerospațiale din toată lumea, din doi în doi ani aici fiind prezentate ultimele realizări ale industriei.

Fiind cel mai important târg de comerț aerospațial din Europa, ILA oferă oportunități noi de afaceri și de creare de rețele și oferă un spațiu unic pentru dezbateri cu privire la cele mai mari provocări ale industriei, mai ales la realizarea NetZero (neutralitatea climatică). La ediția din 2024 au fost prezenți 550 de expozanți din 80 de țări, târgul fiind vizitat de aproximativ 72.500 persoane.

„Sub motto-ul #PioneeringAerospace, ILA sprijină transformarea aviației civile către neutralitatea climatică. Pe lângă valorile de bază ale mărcii ILA – inovație, noi tehnologii și durabilitate – accentul târgului se află pe beneficiile sociale generale ale călătoriilor în spațiu pentru omenire: de la protecția climei și digitalizare la mobilitate și securitate”, menționează organizatorii târgului.


    sursa

    Latest Posts

    Parteneri Media