sâmbătă, 15 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Andrieș glumește după un nou meci pe muchie: La cardiologie, vor fi nevoiți să aducă multe stenturi

CSM Târgu Jiu s-a impus, duminică, în fața Măgurei Cisnădie, scor 29-28. Meciul care a contat pentru etapa a șasea a Ligii Florilor a putut fi urmărit pe Accent TV Oltenia.

Gazdele au controlat autoritar prima repriză, iar după 30 de minute aveau un avantaj de șase goluri, 17-11. Măgura Cisnădie, echipă care ne reprezintă în competițiile europene, a redus treptat din ecart, iar finalul a fost incendiar. Sibiencele au egalat la 26, au avut dublă superioritate numerică, dar ultimul cuvânt i-a aparținut Angelei Pușcaș, care a adus un succes meritat gorjencelor.

După meci, antrenorul Liviu Andrieș a a făcut referire la emoțiile cu care gorjencele și-au obișnuit susținătorii.

“Se vede că încă nu suntem coapte, se vede o lipsă de experiență, dar acum s-a întors puțin norocul față de meciul cu Slatina. Atunci am jucat și slab, am avut și ghinion. Astăzi, am avut o primă repriză foarte bună, dar n-am reușit să gestionăm bine partea a doua. Până la urmă, când se termină totul cu bine, uiți lucrurile neplăcute. Victoria ne bucură, ne dă moral și sunt convins că vor mai fi multe meciuri de această factură. Spectatorii au trăit din nou la cote maxime. La cardiologie, vor fi nevoiți să aducă multe stenturi pentru a ni le pune nouă și suporterilor. Suntem bucuroși că s-a terminat cu bine”, a declarat principalul formației.

Forța colectivă a făcut diferența în opinia…

accentingorj.ro

Latest Posts

Parteneri Media