duminică, 26 mai, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Au câștigat după 10 meciuri: “Am lăsat totul pe parchet”

Kresimir Basic a debutat cu dreptul în Liga Națională. Baschetbaliștii au obținut primul succes al sezonului cu antrenorul croat la timonă.
11 meciuri le-au trebuit gorjenilor ca să își treacă în cont victoria. CSM Târgu Jiu s-a impus în partida cu CSM Miercurea Ciuc, scor 67-63. Rezultatul este unul normal, dacă ne gândim că oaspeții nu au condus niciodată, iar alb-albaștrii au avut și 15 puncte avans. Cel mai bun jucător de pe parchet a fost Shamiel Stevenson. Cu 29 la eficiență, acesta a terminat meciul în double-double: 26 de puncte și 10 recuperări.
Porter Troupe a contribuit cu 13 puncte, Xavier Cannefax cu 10 și Octavian Ilie cu 9.
“Trebuie să-mi felicit jucătorii pentru lupta mentală pe care au dus-o pe parchet. Nu este ușor să vii după 0-10 și să arați că ești mai bun decât o arată clasamentul. Le mulțumesc suporterilor care au fost în număr mare la sală. Este un plus, și un lucru de care avem nevoie. Jocul nostru defensiv a arătat destul de bine în prima repriză, dar trebuie să reglăm și multe lucruri care nu sunt normale”, a declarat antrenorul croat după meci.
“Venirea lui Kresimir Basic este un plus. A creat un sistem prin care jucăm mai bine împreună. Am lăsat totul pe parchet, am fost concentrați pe tot parcursul jocului. Este o victorie importantă, care a ridicat moralul echipei”, a adăugat MVP-ul partidei, Shamiel Stevenson.
Următorul joc al gorjenilor are loc duminică, de la ora 17.00, la Târgu Mureș.

sursa

Latest Posts

Parteneri Media