luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Au revenit la școală într-o clădire modernă

Anul 2023 a început cu o surpriză pentru elevii din comuna Godinești. Aceștia s-au întors la școală, într-o clădire modernă și reabilitată din temelii. A avut loc inaugurarea noului spațiu de învâțământ, la acest eveniment participând autoritățile locale, dar și autoritățile județene.

Este un proiect pe care autoritățile locale își doreau să-l finalizeze, iar acum se pot bucura de un spațiu complet nou. Elevii beneficiază acum de cele mai bune condiții de învățare. Nu mai puțin de 140 miliarde de lei vechi a investit primaria comunei Godinești în vechea școală gimnazială, iar asta a dus reabilitare totală, fiind construite încă trei corpuri noi.

Aurariu Coman, primarul comunei Godinești

Și directorul unității de învățământ, Irina Bivolaru, a precizat că este un proiect foarte important pentru comunitatea din Godinești. Aceasta le-a mulțumit tuturor celor care s-au implicat și au reabilitat Școala Gimnazială Godinești.

Irina Bivolaru, director Școala Gimnazială Godinești

Au revenit la școală într-o clădire modernă

La inaugurarea școlii a fost prezent și senatorul liberal, Ion Iordache, care a transmis felicitări primarului pentru implicare și speră că astfel de investiții vor fi realizate și pe viitor și în comunele mai mici ale județului Gorj:

Ion Iordache, senator PNL Gorj

Mulțumiri au transmis și câțiva dintre elevii care studiază la Școala Gimnazială Godinești. Aceștia așteaptă cu nerăbdare să-și desfășoarele orele de curs în noile săli de clasă.

Elevi

Nu mai puțin de 140 miliarde de lei vechi a investit primaria comunei Godinești în vechea școală gimnazială, iar asta a dus la reabilitare totală. Banii sunt din fonduri guvernamentale și cu ajutorul lor au mai fost construite încă trei corpuri noi. Acum, toaletele sunt în interior. În plus, copiii vor mai avea și o mini sală de sport.

Casiana Hîncu

sursa

Latest Posts

Parteneri Media