Acasă ACTUALITATE Bâlciul de la Polovragi, un succes răsunător

Bâlciul de la Polovragi, un succes răsunător

0
6
Bâlciul de la Polovragi, un succes răsunător

Cel mai mare balci din Oltenia si-a inchis portile dupa patru zile de distractie si voie buna. Setea vizitatorilor pentru astfel de evenimente, dupa o pauza de mai bine de un an, s-a simtit inca din prima zi la Polovragi. Cateva mii de persoane au participat la multitudinea de momente cultural-artistice.

Ieri, de sfântul Ilie, a fost ultima zi a renumitului bâlci Nedeea de la Polovragi, iar momentul a fost marcat de autoritățile locale cu parada portului și dansului popular local, din alte zone de sub munte din Gorj, dar și din județele învecinate. Zeci de localnici și turiști s-au adunat în centrul comunei pentru a admira spectacolul.

Gorjenii nu au uitat de micii românești și berea rece, în ciuda pandemiei. Stă dovadă numărul impresionant de participanți la bâlciul de la Polovragi, care a surprins autoritățile locale. În fiecare seară, zeci de oameni s-au îngrămădit la terase, dar și la locurile de distracții, unde nu aveai loc să arunci un ac. Ultima seară de bâlci s-a încheiat cu un spectacol folcloric și un foc de artificii.

Loredana Sava

accentingorj.ro

Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
free download udemy course
download lenevo firmware
Download WordPress Themes