luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Băut a făcut accident apoi a sunat la poliție


Doljean cercetat după ce a fost implicat într-un eveniment rutier. Polițiștii din Filiaşi au fost sesizați azi-noapte de un bărbat de 50 de ani, din comuna Căpreni, sat Bulbuceni, judeţul Gorj, că a fost implicat într-un eveniment rutier pe raza comunei Brădeşti.


Potrivit IPJ Dolj, bărbatul conducea un autoturism, pe raza comunei Brădești, din direcția Filiași către Craiova. El a pierdut controlul direcţiei de mers. A intrat cu autoturismul în şantul de colectare a apelor pluviale de pe marginea drumului.


Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice necesare în vecderea stabilirii alcoolemiei.


Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.


    sursa

    Latest Posts

    Parteneri Media