duminică, 26 mai, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Beneficiile salinei de la Dobrița pentru copii și adulți

Salinoterapia reprezintă o metodă eficientă de tratament pentru o serie de afecțiuni, beneficiile salinei fiind recunoscute mai ales în cazul anumitor boli respiratorii. La Spitalul de Pneumoftiziologie din Dobrița există o salină unde pacienții și nu numai, pot merge să-și facă un tratament pentru a scăpa de bolile respiratorii sau de traumele cu care au rămas în urma unei infecții respiratorii puternice.

Ștefania Ionică, medic specialist reabilitare totală, în cadrul Spitalului din Dobrița spune că, în general, vizitele la salină sunt benefice pentru sănătatea oamenilor.
Ștefania Ionică, medic:


Aceasta spune că cele mai multe vizite la salină le-au efectuat persoanele care au fost bolnave de coronavirus. Și asta pentru că , cei mai multi pacienți care au trecut prin infecție COVID-19 se plâng de dificultăți respiratorii, oboseală musculară și astenie, dureri de cap, amețeli , depresie, anxietate etc. Toti acești pacienți trebuie susținuti și ajutați să-și recupereze complet sănătatea.
Ștefania Ionică, medic:

Terapia cu aerosoli salini (salinoterapia) este o terapie blândă și eficientă în special în tratarea afecțiunilor respiratorii, dar și în afecțiunile sistemului nervos. De asemenea, are beneficii multiple pentru creșterea imunității organismului, lucruri confirmate de mai mulți specialiști.

Casiana Hîncu

sursa

Latest Posts

Parteneri Media