luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

BMW-ul Poliţiei din Gorj, implicat într-un accident în Târgu-Jiu

Un accident rutier s-a produs, astăzi, în municipiul Târgu Jiu, în care au fost implicate 4 automobile în total, iar printre ele şi o maşină de poliţie, respectiv BMW-ul care a ajuns de curând în flota poliţiei. „La data de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Târgu Jiu – Biroului Rutier, în timp ce se aflau în misiune, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, deplasându-se pe Calea București, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere, iar pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliție a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoșat în alt autoturism.

În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi polițiști.

Conducătorul care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar polițiștii efectuează verificări pentru identificare conducătorului auto și stabilirea situației de fapt”, au transmis reprezentații IPJ Gorj.

sursa

Latest Posts

Parteneri Media