sâmbătă, 15 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Bogdan Chiriac, extrem de dezamăgit după eșecul cu Dej: Au intrat o dată în careu și au dat două goluri!

Viitorul Târgu Jiu a cedat meciul de sâmbătă în fața Unirii Dej, scor 1-2. Toate cele trei reușite au venit în prima repriză.

Ardelenii au lovit primii, prin Angelo Cocian (`36), dar Denis Brînzan a restabilit egalitatea după o lovitură de colț (`40). Echilibrul s-a menținut doar până la super-execuția lui Florin Blaj (`42), care a marcat cu ajutorul barei. În partea secundă, trupa lui Dragoș Militaru s-a mulțumit să conserve rezultatul, dar dominarea gazdelor nu s-a concretizat și pe tabelă. Finalul jocului l-a găsit extrem de mâhnit pe antrenorul Bogdan Chiriac, care a declarat că erorile individuale au făcut diferența, iar rezultatul este injust.

“Din păcate, greșelile personale ne costă din nou. Este al nu știu câtelea meci în care jucăm un fotbal bun, de calitate, dar greșelile personale ne privează de cele trei puncte, pe care consider eu că, din punct de vedere al jocului, trebuia să le avem în cont astăzi. Unirea Dej este o echipă care joacă un fotbal modern, face pressing, dar nu ne-a surprins cu nimic”.

Tânărul antrenor crede că trupa gorjeană mai are șanse la play-off, chiar dacă destul de mici.

“Din punctul meu de vedere, atâta timp cât mai sunt șanse matematice, trebuie să luptăm, dar în primul rând trebuie să eliminăm aceste greșeli personale. Reușim să marcăm un gol, primim două! Marcăm două goluri, primim trei! Sunt foarte supărat, pentru că…

accentingorj.ro

Latest Posts

Parteneri Media