luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Câinii roșii au pierdut meciul de gală disputat în fața campioanei Franței, PSG !

Etapa a V-a din grupele celei mai puternice competiții din handbalul masculin a adus în prim-plan meciul dintre Dinamo București și PSG. Partida s-a disputat în Sala Sporturilor din București, în fața a 5.300 de suporteri dinamoviști, veniți din toate colțurile țării pentru a lua parte la confruntarea mult așteptată de ei încă de la aflarea grupei echipei bucureștene.

Totuși, atmosfera incendiară din arenă nu a fost suficientă ca dinamoviștii să se impună în această întâlnire. Valoarea net superioară a francezilor s-a simțit pe teren încă din prima repriză, PSG reușind să conducă la pauză cu 6 goluri ( 16-22).

Cea mai mare diferență de scor s-a înregistrat în repriza a două, atunci când tabela indica 9 goluri in favoarea PSG-ului, echipă considerată de mulți specialiști principala favorită la câștigatarea competiției. Spre finalul meciului, echipa franceză a redus din intensitatea atacurilor, însă Dinamo nu a reușit să întoarcă scorul, ci doar să reducă din diferență.

Dinamo București-PSG s-a terminat 29-36, scor puțin cam asupru dacă ne gândim la prestația foarte bună a bucureștenilor, care au încercat să se ridice la nivelul campioanei Franței. Suporterii dinamoviști au apreciat dăruirea și devotamentul handbaliștilor, dovadă fiind aplauzele și cântecele galeriei alături de jucători, imediat după fluierul de final al arbitrului norvegian, Lars Jorum.

Pentru…

sursa

Latest Posts

Parteneri Media