luni, 26 februarie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Cardurilor sociale, de 250 de lei, vor fi alimentate înainte de Crăciun

Au fost efectuate plăţile pentru încărcarea voucherelor sociale oferite prin programul „Sprijin pentru România” cu o nouă tranşă de 250 de lei, cea de-a treia. Peste 2.350.000 de români beneficiază de acești bani.

O altă veste bună este aceea că, în luna decembrie, cardurile vor fi alimentate mai devreme decât în celelalte trei tranșe pentru ca banii să intre în conturi şi să poată fi utilizați înainte de Crăciun.

“Este un ajutor atât de necesar în această perioadă, din care românii pot să îşi cumpere alimente şi mese calde. Separat, în luna noiembrie vom distribui o nouă tranşă de pachete cu ajutoare alimentare, ce conţin 12 tipuri de produse de bază pentru consum, prin intermediul programului pe care l-am lansat încă din ianuarie 2020. Aşadar, vor fi români care vor primi în această perioadă atât cei 250 de lei, cât şi un pachet de peste 24 de kilograme de alimente. De asemenea, o altă veste bună pe care vreau să o anunţ este că vom urgenta procesul pentru încărcarea tranşei IV de 250 de lei pe carduri, pentru a ajunge la beneficiari înainte de sărbătorile de iarnă”, a transmis ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloş.

Aura Pîrvuleț

sursa

Latest Posts

Parteneri Media