marți, 27 februarie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Ce bonusuri la pariuri ti se ofera online

Romanii care aleg sa joace la pariuri online beneficiaza de o multime de bonusuri si oferte promotionale interesante. Cele mai bune case de pariuri de pe internet ofera atat bonusuri de bun venit pentru clientii noi, cat si diferite alte bonusuri pentru clientii care au deja cont pe site.

Toate aceste promotii pe care le poti incasa iti vor fi de mare ajutor, aducandu-ti bani in plus la buget sau diferite alte beneficii prin intermediul carora iti vei creste si sansa de a obtine profit.

Tipurile de bonusuri la pariuri online sunt destul de diversificate si tocmai de aceea trebuie sa cunosti ce oferte sunt disponibile pe internet. Iti voi prezenta in cele ce urmeaza cele mai populare bonusuri pe care le vei intalni si cateva detalii utile despre fiecare dintre ele.

Cum incasezi un bonus la pariuri online?

Fiecare agentie de pariuri licentiata are propriul mod de acordare a bonusurilor. De exemplu, pe unele site-uri va fi nevoie ca dupa depunere sa activezi manual oferta, in timp ce pe alte platforme pot fi necesare coduri bonus introduse fie pe formularul de inregistrare, fie in momentul efectuarii depunerii.

Important este sa citesti cu atentie termenii si conditiile oricarui bonus pe care vrei sa il incasezi. Astfel vei sti exact ce ai de facut pentru a profita de oferta.

Daca vrei sa beneficiezi de unul dintre cele mai bune bonusuri la pariuri online, oferit de un operator extrem de apreciat in Romania, poti sa vezi ce cod promotional Betano trebuie sa introduci.

Bonusuri de bun venit la pariuri online

In ziua de astazi toate casele de pariuri de pe internet isi intampina jucatorii noi cu un bonus de bun venit. Agentiile online incearca sa vina pe piata cu oferte cat mai interesante pentru a atrage clientii noi. Printre cele mai populare bonusuri de bun venit pe care le vei intalni se numara:

  • Bonus fara depunere
  • Bonus procent din suma depusa
  • Bonus cu pariuri gratuite (free bets)
  • Bonus cu pariuri fara risc

Bonus fara depunere

La unele agentii de pariuri online clientii noi au ocazia sa incaseze un bonus fara depunere. Astfel, pentru simpla inregistrare pe site si eventual pentru verificarea contului vei incasa un bonus gratuit. Nu este necesar sa faci niciun depozit, deci riscul financiar este zero.

Drept bonus fara depunere poti primi fie o anumita suma de bani, fie unul sau mai multe pariuri gratuite (free bets) de diferite valori. In aceste conditii, asemenea promotii sunt extrem de apreciate de catre romani si nimeni nu ar trebui sa le rateze.

Bonus procent din suma depusa

Cand vine vorba de bonusuri la depunere, ofertele de tip procent din suma depusa sunt cele mai populare. Prin intermediul acestora vei primi bani in plus la depozit.

De regula, bonusurile variaza intre 50% si 200% din suma depozitata. Vei fi recompensat la prima incarcare a contului, dar exista si multe site-uri care ofera acest tip de bonus la primele 3 sau chiar la primele 5 depuneri.

Bonus cu pariuri gratuite (free bets)

Un pariu gratuit (free bet) reprezinta un pariu plasat practic din banii agentiei, fara sa cheltuiesti din fondurile proprii. Asemenea bonusuri sunt si ele populare pentru clientii noi.

De regula, valoarea pariului gratis este una fixa, dar pot exista situatii in care aceasta sa varieze in functie de suma depozitata. In urma unui pariu plasat cu Free Bet, daca acesta este castigator vei pastra in cont doar profitul generat (castig – miza).

Bonus cu pariuri fara risc

Un alt tip de oferta de bun venit pe care o poti intalni este pariul fara risc. Asa cum ii spune si denumirea, vei beneficia de un pariu fara riscul de a pierde. De regula, aceasta promotie face referire la primul pariu plasat dupa momentul inregistrarii.

Astfel, daca acesta va fi pierdut, atunci tu vei primi banii integral inapoi, iar daca va fi castigator atunci promotia se considera incheiata. Este un bonus interesant care iti va permite sa plasezi un prim pariu ceva mai riscant, fiind oricum acoperit in caz de nereusita.

Bonusuri pentru clientii existenti

Nici clientii care au deja cont pe site-urile de pariuri online licentiate nu sunt “privati” de oferte promotionale. Astfel, cele mai bune case de pariuri ofera bonusuri variate si pentru clientii existenti. Iata in lista de mai jos cateva dintre aceste oferte:

  • Bonus de reincarcare – pentru reincarcarea contului poti fi recompensat cu bani bonus (procent din suma depusa) sau pariuri gratuite (free bets)
  • Bonus fara depunere – pentru activitatea inregistrata pe site sau pur si simplu cu ocazia unui eveniment special (ziua ta de nastere, evenimente sportive de top etc.) poti incasa bonus fara depunere
  • Bonus de fidelitate – unele agentii online desfasoara programe de fidelitate; astfel, pe masura ce pariezi cu bani reali aduni puncte de fidelitate, care ulterior iti vor aduce diferite bonusuri
  • Bonus pentru biletele multiple – cu cat adaugi mai multe pronosticuri pe biletul tau, cu atat vei primi un bonus suplimentar la castig mai mare
  • Banii inapoi la 0-0 – daca meciul de fotbal pe care ai pariat se incheie fara gol marcat atunci tu vei primi banii inapoi

Exista multe alte bonusuri interesante pentru clientii existenti pe care le vei descoperi pe masura ce pariezi pe internet. Toate aceste oferte iti vor fi extrem de utile si vor contribui la o experienta de joc foarte buna.

Latest Posts

Parteneri Media