joi, 28 septembrie, 2023
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Ce nume va purta Școala Gimnazială din Godinești

Școala Gimnazială din Godinești va purta numele renumitului profesor și om politic Nicolae Mischie. Este sugestia unui consilier local din Godinești, sugestie cu care autoritățile locale și conducerea școlii au fost de acord.
Această inițiativă a fost expusă chiar în cadrul inaugurării unității de învățământ. Sorin Covaciu, consilier local USR, a avut numai cuvinte de laudă pentru cel ce a fost cândva Nicolae Mischie. Acesta a fost încântat de noua investiție realizată de Primăria din Godinești și le mulțumește tuturor pentru implicarea de care au dat dovadă.
Sorin Covaciu, consilier local USR Godinești:


Nicolae Mischie este un profesor gorjean cunoscut pentru activitatea sa didactica si politica. Dupa o perioada de 26 de ani de predare efectiva la catedra, revolutia din anul 1989 l-a determinat pe Nicolae Mischie sa se implice activ in viata politica, devenind deputat de Gorj (in mandatele 1990-1992, 1992-1996) si ulterior Presedinte al Consiliului Judetean Gorj.

Casiana Hîncu

sursa

Latest Posts

“Nocturna Bibliotecilor”, în această seară și la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj este și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Așadar, astăzi, începând cu orele 16:00, la sediul Central...