sâmbătă, 15 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Ce pariuri sportive sunt disponibile pe platforma Betfair?

Diversitatea ofertei și pariurile pentru evenimente speciale, așa cum este și mult așteptata Cupă Mondială 2022 din Qatar cântăresc greu în alegerea modalității preferate de jocuri la pariuri. În cazul în care cauți o platformă dedicată, cu servicii și opțiuni unice, ce se adaptează mereu pentru a răspunde cât mai bine preferințelor utilizatorilor actuali, ai la dispoziție pariurile sportive pe platforma betfair.ro.

Numărul mare de platforme internaționale și noi, cunoscute sau cu promovare intensă, pot face derutantă alegerea unei persoane care vrea să apeleze la o platformă de pariuri online. Tocmai de aceea, câteva informații preliminare, prezența în clasamente de specialitate, recomandările venite din partea altor utilizatori și chiar posibilitatea de testare pot face deciziile mai ușoare.

Ce include oferta platformei de pariuri sportive Betfair?

În cazul în care nu ai testat încă sau vrei să știi de ce ai alege această platformă îți oferim mai jos câteva informații care te pot interesa.

Acestea de referă la serviciile de care poți beneficia, ce includ:

  • 30 de tipuri de sporturi și întreceri sportive

În cazul în care nu fotbalul sau nu doar fotbalul te preocupă ca opțiune de pariuri pe platformă, poți găsi cote și poți paria și pe baschet, handbal, volei de plajă snooker, întreceri de cai sau ogari, șah etc.

  • Opțiuni speciale

Cu siguranță ai auzit vorbindu-se mult în ultima vreme despre cash out sau pariuri live. Acestea sunt opțiuni speciale pe care merită să le testezi și să apelezi la ele, ori de câte ori sunt disponibile pentru un sport.

  • Opțiuni unice

Opțiunea de betting exchange este una pentru cei care cunosc deja bine jocul la pariuri. Aceasta funcționează ca un fel de bursă a pariurilor și este disponibilă în România doar pe Betfair.

  • Pariuri speciale

În cazul în care cotele simple ți se par banale, aici ai la dispoziție multe pariuri speciale, pariuri cu cote mărite, asigurare pariu combinat, cote pentru cât mai multe detalii dintr-un meci ș.a.

  • Pariuri pentru evenimente mult așteptate

Activitatea pariurilor va fi mult mai intensă în perioada desfășurării Cupei Mondiale din Qatar. În cazul în care te interesează evoluția echipei din Portugalia sau a celei din Ghana, poți arunca deja o privire pe cote pariuri Portugalia – Ghana, pentru a te pregăti de pronosticurile pe care le vei face în curând.

  • Implicare într-un joc cât mai responsabil

Platforma își informează mereu clienții în privința riscurilor potențiale implicate și a posibilității de a dezvolta dependență.

În cazul în care vrei să testezi și tu această platformă, o poți face în condiții avantajoase, beneficiind de bonusul de bun venit. Acesta îți oferă o sumă de joc și multe oportunități de joc, pe care merită să le încerci pentru a vedea dacă ai nimerit în locul cel mai potrivit. Vârsta minimă regulamentară de acces la jocurile de noroc este de 18 ani.

Latest Posts

Parteneri Media