marți, 16 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

CEO vinde tot să facă rost de bani pentru investiții

Complexul Energetic Oltenia vinde tot să facă rost de bani pentru noile investiții și pentru a pune în aplicare Planul de restructurare și decarbonare, valabil până în 2026. Este cazul Centrului de agrement și de tratament de la Săcelu.

Pentru valorificarea activelor prin organizarea unei licitații cu strigare deschisă, Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. va colecta toate ofertele neangajante primite de la agenții economici interesați, în baza scrisorilor de intenție și / sau a solicitărilor de informați specifice exprimate. Pentru ofertanții interesați Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. a pregătit un material de prezentare al CRPFM Săcelu, broșură care poate fi accesată mod electronic sau poate preluată de la sediul Societății Complexul Energetic Oltenia S.A. în baza unei cereri individualizate după semnarea unui acord de confidențialitate. Potențialii ofertanți pot solicita clarificări și informații în baza unei scrisori de intenție privind cumpărarea unui activ / imobil anume sau a întregului pachet de active menționat. Corespondența este obligatorie în formă scrisă și autentică, constituind baza de pornire a unei posibile tranzacții.

Elementele și condițiile ofertei preliminare și neangajante se vor regăsi în Instrucțiunile de Ofertare. Participarea la etapa ofertelor preliminare si neangajante nu creează în sarcina achizitorilor / investitorilor obligația de a depune o oferta…

sursa

Latest Posts

Parteneri Media