luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Colegiul Tehnic „Ion Mincu” intră în reabilitare

Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Târgu Jiu va fi supus unor ample lucrări de reabilitare. Investiţia este estimată la 3 milioane de euro, cu finanțare prin PNRR.

Concret, vor fi efectuate lucrări de reabilitare pereți și tavane, pardoseli, grupuri sanitare, va fi fi înlocuită tâmplăria și vor fi reabilitate instalațiile sanitare și termice. Totodată, vor fi montate panouri fotovoltaice.

“Căminul, sala de sport și clădirea în care funcționează Colegiul Tehnic „Ion Mincu” intră în reabilitare cu finanțare prin PNRR. Sunt peste 3 milioane de euro care vin la Târgu Jiu doar pentru acest proiect pe care echipa de la primărie l-a conceput într-un timp foarte scurt. Proiectul prevede lucrări de reabilitare a pereților exteriori, a tâmplăriei, a planșeurilor de sub poduri, a plăcii la sol, a sistemului de încălzire a apei calde menajere, a sistemului de preparare a acesteia, înlocuirea integrală a instalațiilor de iluminat, instalarea senzorilor de mișcare, înlocuirea corpurilor de iluminat cu unele de tip LED, modernizarea instalației de încălzire, înlocuirea rețelelor interioare și exterioare de distribuire a agentului termic, dotarea încăperilor cu calorifere echipate cu cronotermostate, reabilitarea sistemului de furnizare a apei calde de consum, montarea de panouri solare cu câte 30 de tuburi pentru apa caldă și montarea de panouri fotovoltaice”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Aura Pîrvuleț

Colegiul Tehnic „Ion Mincu” intră în reabilitare
Colegiul Tehnic „Ion Mincu” intră în reabilitare
Colegiul Tehnic „Ion Mincu” intră în reabilitare

accentingorj.ro

Latest Posts

Parteneri Media