marți, 27 februarie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

CSM a mai transferat un baschetbalist înainte de meciul cu Rapid

CSM și-a completat lotul pentru noul sezon. La Târgu Jiu a ajuns baschetbalistul american Xavier Cannefax. Fundașul a semnat o înțelegere valabilă pentru campionatul 2022-2023. În ultimii doi ani a evoluat în Kosovo, la KB Prizreni. În 2020 a fost cel mai bun marcator al primei ligi olandeze.

”Xavier Cannefax este un combo guard de poziție 2-1. Este un jucător care împinge foarte bine jocul pe tranziție și un foarte bun apărător. Va ajunge săptămâna asta la Târgu Jiu. Să vedem însă în ce forma fizica va fi și cât de repede vom putea să-l integrăm în sistemul nostru de joc”, a declarat antrenorul Claudiu Alionescu, pentru site-ul oficial al clubului.

Xavier Cannefax s-a născut pe 22 septembrie 1989 în Salem, Oregon, și a mai jucat în Suedia și Qatar.

Rămâne de văzut cât de mult va schimba noul jucător fața echipei noastre, care a înregistrat numai eșecuri în meciurile oficiale. În ciuda acestui fapt, directorul de la CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, a declarat că este încrezător că valoarea lotului este alta. Trupa gorjeană își propune evitarea retrogradării în acest sezon. În runda viitoare, CSM Târgu Jiu întâlnește Rapidul.

,,Baschetul a început mai greoi, jucătorii au venit foarte târziu. Şi acolo, am certitudinea că nu vom retrograda și ne vom reveni în cel mai scurt timp. Şi sezonul trecut am pornit cu șase înfrângeri la rând. Acesta este programul, unul foarte greu….

accentingorj.ro

Latest Posts

Parteneri Media