vineri, 29 septembrie, 2023
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Discuții interminabile privind reglementarea prețurilor la facturile românilor

Au loc discuții interminabile privind reglementarea prețurilor la energia electrică și la consumul de gaze naturale. Președintele PSD, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, premierul României, dau asigurări că țara nu riscă să rămână fără curent sau fără gaze naturale. Au fost expuse mai multe propuneri pentru o economie în acest sens, dar se pare că aceste discuții nu vin în ajutorul românilor.

Una dintre cele mai bune soluții ar fi reglementarea prețurilor la energia electrică și la consumul de gaze naturale. O spune Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj, care consideră că după atâta timp în care au avut loc mai multe discuții, trebuia să se ajungă la un punct comun benefic pentru buzunarele românilor. Cu toate acestea, liderii țării propun tot felul de soluții, dar fără rezultat.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

De asemenea, acesta spune că în urma unui studiu realizat de IAIPP Gorj, aproximativ 80% dintre români nu vor putea să-și plătească datoriile în iarnă.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

Casiana Hîncu

accentingorj.ro

Latest Posts

“Nocturna Bibliotecilor”, în această seară și la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj este și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Așadar, astăzi, începând cu orele 16:00, la sediul Central...