luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Doljean în arest după ce ar fi sechestrat și violat două tinere

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Vela, județul Dolj, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, lovirea sau alte violențe, șantaj, viol și furt.
În fapt, tânărul ar fi ademenit două tinere prin metoda ”loverboy”, inducându-le în eroare cu privire la situația sa materială și profesională. Ulterior, bănuitul, pentru a păstra controlul asupra victimelor, ar fi exercitat acțiuni fizice și psihice asupra acestora, inclusiv prin însușirea mijloacelor electronice de comunicare pe care acestea le dețineau. Faptele s-ar fi petrecut în perioada noiembrie – decembrie 2023. Tânărul a fost identificat, în weekend, pe o stradă din municipiul Craiova, și condus la audieri.
În urma cercetărilor, a fost dispusă reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj.
Persoana reținută urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

sursa

Latest Posts

Parteneri Media