luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Două baze sportive noi, amenajate în Târgu Jiu

Două baze sportive noi vor apărea în municipiul Târgu Jiu. Este vorba despre terenuri de fotbal cu suprafața sintetică, nocturnă și sistem de drenaj. Anunțul a fost făcut de edilul Marcel Romanescu, care a precizat că inclusiv grupele de copii de la CSM Târgu Jiu se vor folosi de investiție.

“Amenajăm două noi baze sportive pentru fotbal: una la Preajba, în zona grădiniței de acolo, cealaltă la Bârsești. Sunt două terenuri de fotbal ce vor fi folosite de CSM pentru grupele D și E de juniori, de alte cluburi sportive din municipiu, dar și de copiii și cetățenii din zonă.
Cele două baze se amenajează cu teren sintetic, vor beneficia de iluminat modern, sistem de drenaj și vor fi împrejmuite.
În acest moment, CSM Târgu Jiu are cinci grupe la secția de fotbal, dar de anul viitor va avea șapte. Având în vedere și numărul tot mai mare de entități sportive și de tinerii interesați de sport, continuăm să investim în infrastructură și să creăm tot mai multe baze sportive la nivelul municipiului.
Încurajăm sportul și creăm condiții în acest sens, îndrumăm copiii să practice disciplinele pe care le iubesc și le netezim drumul către performanță”
, a transmis edilul pe pagina sa de facebook.

Două baze sportive noi, amenajate în Târgu Jiu

La începutul lunii octombrie, directorul de la CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, declara că tot mai mulți micuți își îndreaptă atenția spre secția de fotbal, iar numărul de grupe ar putea…

sursa

Latest Posts

Parteneri Media