miercuri, 12 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Două localități din Gorj, incluse într-o rută culturală

Două localități din județul Gorj au fost incluse într-o rută culturală.Este vorba despre Polovragi și Tismana, incluse într-o rută culturală ce include în total 36 de obiective.

Această hotărâre a fost luată în urmă cu o săptămână, când, de Ziua Mondială a Turismului, la Târgu Jiu a fost lansată „Ruta Destinațiilor Turistice de Excelență EDEN”.

Așadar, de acum înainte cele două localități vor beneficia de o promovare cultural-turistică la nivel național și european prin implicarea Ministerului Antreprenoriatului și Turismului.


”A fost sărbătorită Ziua Internațională a turismului, iar cu această ocazie vă anunț că două localități din JUDEȚUL GORJ, respectiv ORAȘUL TISMANA și COMUNA POLOVRAGI, au fost incluse în RUTA CULTURAL-TURISTICĂ A DESTINAȚIILOR EUROPENE DE EXCELENTĂ ( EDEN ) DIN ROMÂNIA. De acum înainte, orașul Tismana va beneficia de o promovare cultural-turistică la nivel național și european prin grija Ministerului Antreprenoriatului și Turismului.
Doresc să mulțumesc in nume personal domnului ministru Constantin Daniel Cadariu pentru acordarea din nou a acestui statut orașului nostru, care va duce automat la promovarea și dezvoltarea turistică mult mai rapidă a orașului Tismana, prin atragerea de turiști și investitori”
, a transmis Narcis Petre Remetea, primarul orașului Tismana.

În cadrul evenimentului a fost lansată și Ruta „Merelor de Aur”.

Casiana Hîncu

Două localități din Gorj, incluse într-o rută culturală

accentingorj.ro

Latest Posts

Parteneri Media