luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Dzhukeva, Bohme, CSM!

CSM Târgu Jiu a obținut al doilea succes consecutiv în Liga Florilor. Gorjencele s-au impus pe terenul Coronei Brașov, după un meci pe muchie de cuțit.
A fost a doua victorie la un singur gol diferență pentru vizitatoare, care în runda precedentă câștigaseră în aceeași manieră pe terenul Ştiinței București. De data aceasta, scorul a fost 26-27. Cele mai bune jucătoare din tabăra CSM-ului au fost cele două străine care au făcut deplasarea. Portărița Ekaterina Dzhukeva a reușit 15 intervenții salvatoare, iar extrema daneză Simone Bohme a dat 8 goluri. Trupa condusă de Liviu Andrieș a tremurat pe final, dar, în cele din urmă, echipa din Târgu Jiu a obținut trei puncte prețioase pe terenul unei contracandidate la rămânerea în prima ligă.
”A fost un meci destul de dificil, dar pe care l-am controlat în cea mai mare parte a sa. Suntem foarte bucuroși pentru că am reușit să obținem victoria. Jocul nostru a fost unul foarte bun, chiar dacă am tremurat pe final din cauza unor neatenții, pe care sunt sigur că nu le vom mai face în viitor. Nivelul nostru a fost aproape de cel pe care ni-l dorim”, a declarat antrenorul principal al gorjencelor.

Corona Brașov – CSM Târgu Jiu 26-27(11-13)

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva(15 intervenții, 2/7m), Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Bianca Ștefania Chiriță, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 6g, Angela Pușcaș 3g, Andreea Mihart 2g, Simone Bohme 8g, Mirabela Coteț, Andreea Chiricuță 3g, Laura Moldovan 1g, Ana Maria Lopătaru, Sabrina Lazea, Florența Ilie 1g, Ana Cătălina Ciolan 2g, Sabine Klimek 3g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

În runda următoare, CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu cu Gloria Buzău.

sursa

Latest Posts

Parteneri Media