sâmbătă, 15 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Eșec pentru baschetbaliștii gorjeni

CSM Târgu Jiu nu a reușit al doilea succes consecutiv în Liga Națională de Baschet Masculin. Trupa gorjeană a cedat la Târgu Mureș, 77-66.
Diferența s-a făcut din nou în sfertul patru. Deși oaspeții aveau avantaj de trei puncte după 30 de minute de joc, mureșenii au câștigat ultima perioadă cu 25-11 și au bifat un succes important. A fost a 11-a partidă pierdută de gorjeni, care au numai o victorie în prima ligă.
Cel mai bun marcator al vizitatorilor a fost Shamiel Stevenson, cu 16 puncte și 10 recuperări. Dylan Frye, Xavier Cannefax și Andriy Agafonov au reușit și ei să termine în cifră dublă la puncte, cu 12,11, respectiv 10.
”Meciul a fost unul intens de ambele părți. Am început ultimul sfert cu 3 puncte avans, dar din păcate, câteva greşeli neforțate au schimbat soarta meciului, iar lipsa concentrării pe final a decis câștigătoarea. Este păcat că după trei sferturi solide am intrat aşa în sfertul patru, iar rezultatul este acesta. De asemena, cu 20 de mingi pierdute este foarte greu sa câștigi un aşa meci. Vom continua să muncim şi să ne îmbunătățim jocul”, a declarat antrenorul Kresimir Basic după partidă.
Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu, împotriva echipei campioane, U BT Cluj Napoca.

foto:facebook CSM Târgu Mureș – Marosvásárhelyi VSK

sursa

Latest Posts

Parteneri Media