duminică, 26 mai, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Festivalului Național de Folk și Baladă „Poarta Sărutului” revine la Târgu Jiu

Cea de-a XX-a ediție a Festivalului Național de Folk și Baladă „Poarta Sărutului” se va desfășura, în perioada 12 – 14 august, la Teatrul de Vară ”Nelu Dumitru” din Târgu Jiu.

Programul festivalului va cuprinde tradiționalul concurs de muzică. De asemenea, nume mari ale muzicii folk vor urca pe scena din Târgu Jiu. Printre aceștia se află Ducu Bertzi, Emeric Imre și Adrian Beznă. Tot cu această ocazie, se vor organiza lansări de albume discografice ale personalităților prezente în municipiu, precum și lansări de carte. Prețul unui bilet este de 15 lei, iar pentru copiii cu vârsta de până la 7 ani, intrarea este liberă.

Anamaria Alionescu, purtător de cuvânt SPA Târgu Jiu

Festivalul-concurs este un eveniment cu tradiție, organizat de Școala Populară de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, Consiliul Judeţean Gorj, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu, Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși” și Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” în colaborare cu posturi de radio și televiziuni naționale și locale.

Aura Pîrvuleț

sursa

Latest Posts

Parteneri Media