miercuri, 12 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

GAL-ul Sudul Gorjului, o poveste de succes! Reprezentanții asociației au planuri și mai mari pe viitor

Editia a II-a a Targului de Promovare a Activitatilor si Rezultatelor GAL Sudul Gorjului a avut loc la Turceni. La eveniment au participat reprezentantii comunitatilor partenere, beneficiari si colaboratori.

Președintele GAL Sudul Gorjului, Cristina Cilibiu, a anunțat că 114 proiecte au fost depuse și evaluate, iar 61 de proiecte au fost selectate de asociație, cu o valoare publică de peste 2,7 milioane de euro. “Este o poveste de succes, iar bilanțul impresionant plasează acest GAL pe locul întâi în regiune”, a declarat primarul din Turceni.

Cristina Cilibiu, președinte GAL Sudul Gorjului

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a dat asigurări că va fi mereu un partener al asociației. Întrebat dacă proiectul este unul productiv, șeful de la CJ nu a ezitat.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj

Senatorul Ion Iordache a declarat că este mândru de procentrul de absorție și valorificarea fondurilor europene. Fostul președinte, care a fondat asociația acum 8 ani, este mulțumit că acest GAL a rămas pe mâini bune.Pentru exercițiul financiar următor, GAL Sudul Gorjului și-a propus să obțină fonduri și mai mari prin care să sprijine dezvoltarea micilor afaceri din zonă, dar și beneficiarii publici care au nevoie de investiții.

Ion Iordache, senator PNL Gorj

Latest Posts

Parteneri Media