sâmbătă, 15 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Găman și Staicu au revenit la Gilortul

Mario Găman și Dan Staicu s-au întors la Gilortul Târgu Cărbunești. Cei doi au revenit pe banca tehnică a echipei după despărțirea de antrenorul doljean Alex Stoica.

Conducerea clubului a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, că Mario Găman este noul antrenor principal al formației de eșalon terț, iar Dan Staicu va ocupa funcția de antrenor secund. Ei au mai fost la Târgu Cărbunești în sezonul 2019-2020. Cei doi tehnicieni au semnat contracte valabile până în vara anului viitor și își vor continua și activitatea începută la CSM Târgu Jiu. De altfel, munca în sectorul juvenil i-a determinat pe antrenori să refuze mai multe oferte venite în această vară din afara Gorjului.

“Am refuzat orice discuție până în iarnă, deși am fost contactați de echipe de Liga 2 și Liga 3, pentru că am decis ca prioritari să fie copiii. Proiectul de la CSM se prevede un proiect minunat, care a început foarte bine. Directorul Robert Bălăeț a reușit să strângă un grup foarte bun de antrenori și sperăm să avem cât mai multe grupe și cât mai mulți copii. Am fost indeciși, dar după mai multe discuții cu conducerea clubului, am zis că avem timp să ne ocupăm și de Gilortul. Obiectivul este evitarea retrogradării, dar noi ne dorim cât mai multe puncte, cât mai multe victorii. Este o echipă tânără, cu mulți juniori, dar și trei-patru fotbaliști cu experiență. Sperăm să avem același parcurs de…

sursa

Latest Posts

Parteneri Media