sâmbătă, 15 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Gest fără precedent! Mititelu interzice spectatorii pe “Ion Oblemenco”

FCU Craiova 1948 va juca următoarele meciuri de pe teren propriu fără spectatori. Decizia incredibilă a fost luată de finanțatorul Adrian Mititelu, în urma evenimentelor de la Sfântu Gheorghe.
Meciul din Covasna a fost întrerupt în prima repriză după scandări rasiste venit din sectorul galeriei doljene. La reluare, manifestările xenofobe au continuat, iar arbitrul Andrei Chivulete a oprit meciul. Cel mai probabil, trupa din Bănie va pierde confruntarea la masa verde. Astăzi, reprezentanții formației din Oltenia au dat un comunicat prin care se dezic de galerie. Mai mult, clubul susține că nu va mai organiza jocuri cu spectatori pe o perioadă nedeterminată.

𝗖𝗢𝗠𝗨𝗡𝗜𝗖𝗔𝗧
Având în vedere evenimentele din ultima perioadă prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii și regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriașe pentru club;
Luând în calcul amenințările directe cu privire le producerea unor alte evenimente care să conducă la prejudicii grave pentru club, am luat următoarele hotărâri:
1) Desfășurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;
2) Efectuarea de demersuri către FRF și autoritățile statului în vederea adoptării de urgență a unei legislații care să prevină aceste manifestări;
3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziționat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.
Clubul își exprimă regretul profund față de suporterii loiali ai clubului, în special față de abonați sau de cei de bună-credință, care nu au nicio vină și care suportă consecințele.

Fotbal Club Universitatea 1948

sursa

Latest Posts

Parteneri Media