miercuri, 12 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

GPP Nr. 8 din Tg- Jiu gazdă, în cadrul proiectului educațional „Prieteni la distanță”

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 8 din Tg- Jiu a fost gazdă, în cadrul proiectului educațional „Prieteni la distanță”, și a primit cu bucurie și căldură partenerii de la Grădiniţa cu Program Prelungit ,, Pui de Lei” din Piteşti, judeţul Argeş.

Evenimentul, care a avut loc în data de 16 noiembrie a marcat aniversarea a 50 de ani de la înfiinţarea grădiniţei gorjene.

Copiii au fost coordonați și antrenați pe tot parcursul programului de doamnele educatoare: Prof. Mihaela Smeu, Prof. Valeria- Adela Popescu, Prof. Ana- Letiţia Chivulescu, care au acordat toată atenția piticilor, și care se implică în fiecare zi la toate activitățile zilei.

Proiectul a fost iniţiat cu scopul de a promova schimbul de bune practici între cadrele didactice din cele două judeţe, prin desfăşurarea unor activităţi stimulative pentru procesul cognitiv care vizează cunoaşterea de către copii a unor tradiţii şi obiceiuri specifice altor zone ale ţării.

Copiii de la grădiniţa noastră au primit în dar ,,semne de carte”, cadouri pregătite cu mult drag de prietenii de la Piteşti. Au fost stabilite astfel relaţii de prietenie cu copiii preşcolari din unitatea parteneră.

”Activitatea a fost un real succes! Doamna director Ana-Letiția Chivulescu împreună cu doamnele profesor, în urma unei munci titanice, au reușit să strângă la aceiași masă toate cadrele didactice ce au lucrat de la înființarea grădiniței, realizând un arc peste timp (trecut-prezent). Acest arc mi-a trezit emoții greu de descris în cuvinte. Au reușit să mă pună față în față, pe mine, copilul de ieri -profesorul de azi! Mă înclin și mulțumesc atât întregului personal al G.P.P Nr. 8 Tg-Jiu, reprezentanților IȘJ Gorj cât și preșcolarilor”, a transmis Prof. Maria- Codruţa Agapie – G.P.P. ,,PUI DE LEI” PITEŞTI, ARGEŞ

sursa

Latest Posts

Parteneri Media