luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Grădinița cu program normal din Mătăsari va fi reabilitată

Vesti bune pentru prescolarii din comuna Mătăsari. Și asta pentru că Grădinița cu program normal din localitatea gorjeană va fi reabilitată.
Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 1,5 milioane de lei, bani din Planul Național de Redresare și Reziliență. 
Astfel că proiectele depuse de către autoritățile locale pe diferite fonduri de finanțare dau roade.
Lucrările nu afectează structura de rezistență, stabilitatea și durabilitatea în timp a construcției.
De asemenea, se doreste înlocuirea pardoselilor existente cu pardoseli cu izolație termică și fonică la partea inferioară; refacerea finisajelor interioare și exterioare afectate de lucrările de reabilitare termică.
Totodata, instalația interioară de încălzire va fi dotată în fiecare încăpere cu termostate electronice de control și programare zilnică a intervalului de încălzire, astfel încât, în perioadele în care încăperile nu sunt folosite, temperatura să fie coborâtă sub pragul stabilit.
Va fi reabilitată inclusiv instalația electrică de iluminat prin montarea de corpuri de iluminat tip LED și de întrerupătoare cu senzor de prezență în toate încăperile in care accesul este ocazional (grupuri sanitare, spații de depozitare, holuri). Grădinița va beneficia inclusiv de un sistem fotovoltaic propriu.
Firmele interesate de contract au termen până pe data de 8 decembrie să depună cererile sau ofertele de participare.

sursa

Latest Posts

Parteneri Media