luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Încă un bloc din Târgu Jiu va fi reabilitat cu fonduri prin PNRR

Încă un bloc din Bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu Jiu va fi reabilitat termic pe fonduri europene. Investiția se ridică la 9 milioane de lei.
„Încă un bloc din Târgu Jiu se reabilitează prin PNRR. De ce este atât de important? Pentru că, dincolo de lipsa costurilor pentru proprietarii apartamentelor, intervenția presupune lucrări de calitate pe suprafețe foarte mari și dotări ultramoderne și costisitoare, de la panouri fotovoltaice și până la sisteme inteligente de umbrire.
Am semnat, alături de doamna Oana Olaru, administratorul asociației de proprietari, contractul de finanțare pentru blocul 47 din Bulevardul Constantin Brâncuși. Este un proiect a cărui valoare se apropie de 2 milioane de euro (9 milioane de lei). Sunt clădiri mari a căror reabilitare presupune costuri uriașe ce nu pot fi suportate totdeauna de proprietari. De aceea am depus și continuăm să depunem proiecte pentru reabilitarea acestor blocuri”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pe pagina sa de Facebook.Încă un bloc din Târgu Jiu va fi reabilitat cu fonduri prin PNRR

sursa

Latest Posts

Parteneri Media