sâmbătă, 15 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Îndrăgitul preot Necula va fi prezent vineri la Târgu Jiu

Consiliul Judeţean Gorj sărbătoreşte împlinirea a 158 de ani de existenţă. Cu acest prilej, autoritatea judeţeană organizează două evenimente festive. Este vorba despre o festivitate de decernare a titlului „Gorjeanul Anului” și o conferință organizată de îndrăgitul preot Necula. Evenimentul va fi transmis pe Accent TV.

Așadar, vineri, de la ora 10.00, în Sala Maură a Palatului Administrativ din Târgu Jiu, în debutul şedinţei lunare a forului legislativ judeţean, va avea loc festivitatea de decernare a titlului „Gorjeanul Anului 2021”. Cea mai înaltă distincţie a Judeţului Gorj va fi înmânată domnului Alexandru Ion Bură, antrenor-maestru atletism la Clubul Sportiv „Pandurii” Târgu-Jiu. În cursul aceleiaşi zile, începând cu ora 17.00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, va avea loc conferinţa tematică „Gorjul, cetate a nemuririi. Repere pentru o istorie în Hristos”. Astfel, ne dorim să aducem mai aproape de inimile gorjenilor cultura, tradiţiile şi istoria locală, prin cuvintele preotului profesor Constantin Necula, invitat special al evenimentului.

Manifestarea va beneficia de transmisie în direct pe postul regional Accent TV și este organizată prin Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, Muzeului Judeţean „Alexandru Ştefulescu”, Şcolii Populare de Artă „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, Centrului Judeţean de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale Gorj şi al Bibliotecii Judeţene „Christian Tell”.

Aura Pîrvuleț

sursa

Latest Posts

Parteneri Media