luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Înfrângere pentru echipa de handbal

CSM Târgu Jiu a pierdut partida inaugurală din noul sezon al Ligii Florilor. Fetele lui Liviu Andrieș au cedat meciul de la Bistrița.
Gloria s-a impus cu 30-25 (14-12), la capătul unei confruntări în care oaspetele au demonstrat că pot forma o echipă incomodă pentru orice adversar. Din păcate, din lotul deplasat în Ardeal a lipsit Angela Pușcaș, care a acuzat o viroză puternică după Supercupa României. În schimb, la echipa noastră a debutat Ana Maria Lopătaru, iar extrema a dat 3 goluri. Cele mai bune marcatoare ale formației noastre au fost Simone Bohme și Alexandra Gavrilă, ambele cu 7 reușite. Sabine Klimek a marcat de patru ori, iar Laura Moldovan și Andreea Mihart au punctat de câte două ori. Portărița Ekaterina Dzhukeva a făcut un nou meci mare și a terminat partida cu 11 intervenții. De partea cealaltă, Cristina Laslo a macat 7 goluri pentru Bistrița.
Gorjencele debutează sâmbătă în fața proprilor suporteri cu SCM Râmnicu Vâlcea. Meciul care contează pentru etapa a doua a Ligii Florilor se joacă în Sala Sporturilor, de la ora 12.00.

sursa

Latest Posts

Parteneri Media