marți, 16 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Jekyll & Hyde! CSM a irosit un avantaj de 19 de puncte pentru a opta înfrângere a sezonului

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu a înregistrat cel mai dureros eșec din acest sezon. Nu diferența mare de scor a fost problema, ci modul în care s-au desfășurat ostilitățile în Polivalentă.

Gorjenii au făcut o primă repriză aproape perfectă cu CSU Sibiu. Au fost determinați și au jucat eficient, iar la pauză tabela arăta 44-25. Nici în cele mai negre coșmaruri, suporterii gazdelor nu ar fi anticipat ce se va întâmpla în a doua repriză. Sibiul a reușit un run de 15 puncte, amfitrionii s-au panicat, iar jocul a devenit lipsit de idei și axat doar pe acțiuni individuale. Agafonov a avut șansa să egaleze în ultima secundă, dar aruncarea sa de la trei puncte nu a fost precisă.
S-a terminat 74-77.
Porter Troupe a explicat că lipsa de experiență a jucătorilor a făcut diferența în meciul de joi, iar înfrângerea trebuie să reprezinte o nouă lecție pentru colegii săi.

Porter Troupe, CSM Târgu Jiu

Directorul tehnic Claudiu Alionescu a declarat că meciul trebuia câștigat de echipa gazdă, care a ajuns acum la opt eșecuri consecutive.

Claudiu Alionescu, director tehnic CSM Târgu Jiu

Dylan Frye a fost cel mai bun om al amfitrionilor cu 21 de puncte marcate. În următoarea partidă, gorjenii întâlnesc, tot pe teren propriu, formația CSM Ploiești. Meciul are loc duminică, de la ora 18.00.

Cătălin Pasăre

sursa

Latest Posts

Parteneri Media