miercuri, 12 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

McDonald’s deschide în decembrie restaurantul din Târgu Jiu

Au debutat lucrările de construcție a restaurantului McDonald’s de la Târgu Jiu. Fast food-ul va fi amplasat în apropierea mall-ului și va fi deschis la jumătatea lunii decembrie.

Restaurantul va avea un look modern şi va oferi atât locuri la interior, cât și pe terasă. Totodată, clienţii își vor putea lua comanda la pachet, direct din mașină la McDrive. Va fi primul McDonald’s din judeţul Gorj.

“McDonald’s a început construcția restaurantului de la Târgu Jiu. Am primit foarte multe mesaje cu întrebări legate de acest aspect și de aceea vă anunț că inaugurarea va avea loc la mijlocul lunii decembrie. Cei ce nu recunosc zona din fotografii, este vorba de vecinătatea Mall-ului. Am răspuns rapid solicitărilor celor ce construiesc noul restaurant și le-am pus la dispoziție documentele cerute. Suntem conștienți că există un interes foarte ridicat în privința McDonald’s, se solicită zilnic informații despre această investiție și iată că începe să prindă contur”, a transmis primarul Marcel Romanescu pe pagina sa de Facebook.

McDonald’s deţine cel mai mare lanţ de astfel de restaurante din lume, cu peste 32.000 de restaurante care servesc zilnic peste 60 de milioane de oameni din peste 100 de ţări. În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu peste 90 de restaurante.

Aura Pîrvuleț

McDonald’s deschide în decembrie restaurantul din Târgu Jiu

accentingorj.ro

Latest Posts

Parteneri Media