vineri, 29 septembrie, 2023
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Militaru, iritat de arbitraj după înfrângerea cu Steaua: Nu e prima oară!

Unirea Dej, formația pregătită de gorjeanul Dragoș Militaru, a cedat confruntarea de pe Ghencea, disputată cu liderul Steaua. Bucureștenii s-au impus cu 2-0 grație unui final mai bun, dar antrenorul oaspeților a considerat că arbitrajul a influențat deznodământul meciului.

Militaru a fost iritat la finalul partidei pentru că echipa sa nu a primit un penalty. În minutul 28,Laurențiu Corbu l-a faultat pe Adrian Pop în careul Stelei, însă arbitrul partidei, Lucian Rusandu, a lăsat jocul să continue. Fair-play, tehnicianul gorjean a declarat că victoria militarilor este meritată, dar a spus că Unirea a fost dezavantajată constant de erorile de arbitraj.

Dragoș Militaru, antrenor Unirea Dej

Militaru, iritat de arbitraj după înfrângerea cu Steaua: Nu e prima oară!

Adrian Popa (78′) și Rareș Enceanu (89′) au punctat pentru roș-albaștri. Steaua s-a detașat la 4 puncte de Unirea Dej, care a picat pe locul trei în clasament. Primele șase echipe merg în play-off-ul ligii secunde.

Cătălin Pasăre

sursa

Latest Posts

“Nocturna Bibliotecilor”, în această seară și la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj este și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Așadar, astăzi, începând cu orele 16:00, la sediul Central...