joi, 28 septembrie, 2023
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Municipiul Târgu Jiu îmbracă straie mai sărace de sărbătoare

A început montarea iluminatului festiv în municipiul Târgu Jiu. Însă, în acest an, sărbătorile vor veni cu mai puţine luminiţe.

Așadar, ca municipalitatea să evite facturile mari la energie, de această dată, iluminatul va fi montat doar în trei zone ale orașului. Vor fi împodobite trei locații, respectiv parcurile din Debarcader și Lido și centrul civic. În zonele menționate, se vor regăsi ornamente luminoase și brazi. Nu vor lipsi nici luminițele de pe bulevardele principale ale orașului.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Totodată, bradul artificial cu zeci de mii de becuri, mândria oraşului, va fi înlocuit cu unul natural, care consumă mai puţin curent. 

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Luminițele vor fi aprinse pe 1 decembrie, iar iluminatul de sărbători va înfrumuseța orașul până după Anul Nou. Denisa Tîlvescu ar putea apăsa butonul care va da startul sărbătorilor de iarnă.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

În seara de 1 decembrie, în centrul orașului, va avea loc un concert de muzică populară, a mai anunțat edilul.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Aura Pîrvuleț

sursa

Latest Posts

“Nocturna Bibliotecilor”, în această seară și la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj este și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Așadar, astăzi, începând cu orele 16:00, la sediul Central...