luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

“Nocturna Bibliotecilor”, în această seară și la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj este și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Așadar, astăzi, începând cu orele 16:00, la sediul Central și Casa Memorială “Iosif Keber”, vor avea loc o serie de manifestări.

Este vorba despre ateliere pentru copii, ateliere de pictură, lansare broșuri, vernisaje, parada costumelor teatrale, vizionare de film, scenete de teatru, dans și muzică, manifestări reunite sub titulatura „Epoca Victoriană”.

Evenimentul de anul acesta se desfășoară în parteneriat cu Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”, Colegiul Național „Spiru Haret”, Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”, Colegiul Tehnic “General Gheorghe Magheru”, Colegiu Național “Tudor Vladimirescu”, Școala Gimnazială ” Constantin Săvoiu” și Colegiul Național „George Coșbuc” Motru.

„Nocturna Bibliotecilor” se desfăşoară în toate bibliotecile publice din România, fiind un eveniment cultural naţional ajuns la ediţia a XIV-a, iniţiat de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România cu scopul de a promova colecţiile şi serviciile de bibliotecă, cultura informaţiei şi a lecturii.

sursa

Latest Posts

Parteneri Media