miercuri, 12 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Nu mai e o surpriză! CSM a trecut de Craiova și în Cupă

CSM Târgu Jiu merge mai departe în Cupa României la handbal feminin! Trupa gorjeană a trecut de SCM U Craiova, într-un meci disputat pe teren propriu.
După o primă repriză echilibrată, încheiată cu avantaj minim pentru gazde, 15-14, elevele lui Liviu Andrieș s-au desprins în partea a doua, iar scorul final a fost 36-31. Principalul de la CSM a vorbit despre parcursul bun al formației sale și despre aportul fantastic pe care îl are publicul.
“Suntem fericiți! Se demonstrează că prin muncă, determinare și dacă suntem modești, putem să facem lucruri frumoase. Fetele au muncit foarte mult și au văzut că victoriile aduc victorii, aduc o stare de spirit foarte bună și vom încerca să mergem cât mai mult pe acest drum. Cred că și astăzi am demonstrat că atunci când suntem concentrați 100% avem un cuvânt greu de spus. Le mulțumesc și spectatorilor pe această cale, au fost prezenți în număr foarte mare și am început să-i învățăm cu victoriile, cu combativitatea noastră și cred că aceste lucruri le plac la maximum. Pentru ei jucăm și ne bucurăm împreună”, a spus Andrieș.
Cea mai bună marcatoare a gorjencelor a fost Ira Zinatullina, cu 7 goluri.
“Am avut o partidă grea. Ne așteptam la acest lucru, dar unitatea grupului, atitudinea și munca au făcut diferență în acest joc. După o primă repriză nu foarte bună, am avut la pauză o discuție cu domnul profesor și am reușit să ne mobilizăm. Am făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale mele, de când am promovat, mă bucur pentru acest lucru. Mă bucur că am demonstrat că pot mai mult și că îmi merit locul în echipă”, a adăugat sportiva din Ucraina.
CSM joacă sâmbătă în Liga Florilor, tot pe teren propriu, cu Gloria Bistrița.

sursa

Latest Posts

Parteneri Media