vineri, 29 septembrie, 2023
📣Practica studenti jurnalism ✍️

O minivacanță sigură pentru gorjeni

Salvatorii gorjeni se vor afla în misiune, în aceste zile, pe perioada minivacanței de 1 Decembrie, pentru ca totul să se desfășoare în deplină siguranță.

La sediul Instituției Prefectului a avut loc, ieri, o conferință de presă în care au fost anunțate măsurile întreprinse cu această ocazie. Așadar, în fiecare zi, vor fi în teren aproximativ 200 de polițiști care vor acţiona pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, precum și pentru siguranța și fluența traficului rutier.

Ionela Popescu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Și jandarmii vor acționa pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică la activitățile care vor marca Ziua Națională a României. Tot pe 1 decembrie, aceștia vor organiza la Stadionul Municipal o expoziție cu tehnica din dotare.

Alexandru Cocolea, reprezentant Jandarmeria Gorj

Pompierii vor fi și ei zilnic la datorie pentru asigurarea misiunilor operative, la solicitările primite din partea cetățenilor. Salvatorii au venit și cu sfaturi pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite care pot avea consecinţe grave.

Florin Chisim, purtător de cuvânt ISU Gorj

Mai mult decât atât, în vacanța de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, vor fi prezenți și specialiștii din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Gorj.

Laurențiu Șoșoi, directorul CPECA Gorj

Aura Pîrvuleț

sursa

Latest Posts

“Nocturna Bibliotecilor”, în această seară și la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj este și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Așadar, astăzi, începând cu orele 16:00, la sediul Central...