vineri, 29 septembrie, 2023
📣Practica studenti jurnalism ✍️

O nouă fabrică în Târgu Jiu

Un investitor din Ucraina va deschide o fabrică în municipiul Târgu Jiu, în zona Bârsești. Este vorba despre o firmă care produce componente și subansamble pentru industria agroalimentară.

Odată finalizată, se așteaptă ca fabrica să furnizeze aproximativ 250 de locuri de muncă.

“O nouă investiție privată în zona Bârsești, în activități de producție, va genera un număr important de locuri de muncă pentru târgujieni. Într-un spațiu ce ocupă o suprafață generoasă urmează să-și desfășoare activitatea o societate cu capital extern, din Ucraina. Se vor produce componente și subansamble pentru industria agroalimentară. Municipiul Târgu Jiu a început să-și schimbe tot mai mult înfățișarea. Am ieșit dintr-un con de umbră și orașul devine tot mai atractiv pentru investitori. Chiar și deschiderea restaurantului McDonald’s, despre care se tot vorbește în ultimul timp, este un semnal că firme mari sunt tot mai interesate de municipiul nostru. Restaurantul va fi inaugurat la mijlocul lunii decembrie, așa cum am mai anunțat, iar lucrările înaintează într-un ritm alert. Alături de șantierele deschise de noi și investițiile demarate în ultimii ani, toate acestea sunt dovezi că orașul se dezvoltă. Apar tot mai multe oportunități, crește numărul de locuri de muncă, iar salariile au devenit atractive, generate de concurența dintre societățile care au investit în pregătirea salariaților” a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Aura Pîrvuleț

O nouă fabrică în Târgu Jiu

sursa

Latest Posts

“Nocturna Bibliotecilor”, în această seară și la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj este și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Așadar, astăzi, începând cu orele 16:00, la sediul Central...