luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Padocul improvizat din Târgu Jiu rămâne în picioare! Romanescu: “Este un vid legislativ!”

Zgomot, mizerie și miros neplăcut într-un cartier din Târgu Jiu, unde funcționează un padoc clandestin. Locuitorii din zonă sunt terorizați de cei peste 50 de câini adăpostiți acolo. Deși s-au făcut numeroase controale și s-au aplicat mai multe amenzi, autoritățile nu reușesc să rezolve situația. De luni bune, viața locuitorilor din cartierul Aleea Plopilor a devenit un coșmar. Patrupedele sunt ținute chiar sub geamurile lor. Oamenii au tot reclamat zgomotul produs de câini şi au cerut controale. Reprezentanții administrației locale recunosc că adăpostul funcționeaza ilegal. L-au amendat pe proprietar, dar nu pot face mai mult pentru că nu au competența necesară.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Edilul se întreabă de ce a mai fost înființată Poliția Animalelor din moment ce reprezentanții instituției nu pot să acționeze în astfel de situații.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

De la începutul acestui an și până în prezent, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au prezentat 23 de persoane mușcate de câini. Din totalul pacienților, trei au fost copii.

sursa

Latest Posts

Parteneri Media