Acasă SPORT Pandurii poate începe sezonul. Decizia “falimentului”, amânată până în toamnă

Pandurii poate începe sezonul. Decizia “falimentului”, amânată până în toamnă

0
11
Pandurii poate începe sezonul. Decizia “falimentului”, amânată până în toamnă

Pandurii Târgu Jiu trebuie să se regrupeze pentru startul noului sezon. Instanţa va hotărî în toamnă dacă echipa de fotbal intră sau nu în faliment.

Alte două termene de pronunţare au fost amânate de la începutul anului, dar incertitudinea persistă la cea mai importantă echipă din Gorj. La sfârşitul sezonului, administratorul special, Daniela Şerban, a luat decizia de a renunţa la antrenorii Mario Găman şi Bobi Staicu, dar şi la directorul sportiv, Camilian Floroiu. Motivul: neîndeplinirea obiectivului sportiv. Pe “româneşte”, conducerea a vrut să scape de cei trei, după un sezon în care Pandurii a primit interdicţie la transferuri din cauza restanţelor financiare către anumiţi jucători. De ce s-a dorit acest lucru şi pe ce bancă tehnică va miza Pandurii rămân principalele curiozităţi. Cu toate acestea, fostul preşedinte al clubului, Marin Condescu, acum creditor, îşi menţine optimismul.

,,Fără niciun fel de problemă se poate evita falimentul, dar, din păcate, noi suntem doar doi oameni care ne luptăm cu o armată de jurişti. Cu resurse limitate, încercăm să ne plătim avocații, ca să ne apere de legile insolvenţei. Vom merge mai departe, vom merge până la capăt!”, a declarat Condescu.

Între timp, conducerea clubului încă aşteaptă banii de la anumiţi membri fondatori.

,,Pentru informarea susținătorilor echipei, este de menționat faptul că, la mai bine de un an de la…

accentingorj.ro

Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
online free course
download mobile firmware
Free Download WordPress Themes