sâmbătă, 15 iunie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Pe aici nu se trece! CSM a zguduit-o pe Minaur la Târgu Jiu!

CSM Târgu Jiu a oferit o nouă prestație de excepție în Liga Florilor și a trecut, pe teren propriu, de Minaur Baia Mare. Gorjencele s-au impus cu 24-21 și le-au oferit spectatorilor prezenți la sală un cadou minunat înainte de sărbători.
Fetele lui Liviu Andrieș au avut dificultăți în ofensivă în prima parte a meciului, dar au reușit să anuleze un handicap de patru goluri și au condus la pauză cu 13-12. Repriza secundă a aparținut în totalitate formației gazdă, care a beneficiat și de o portăriță în formă maximă. Ekaterina Dzhukeva a făcut minuni între buturi, iar Angela Pușcaș și Alexandra Gavrilă, ambele cu câte cinci reușite, au condus atacul gorjencelor. Partida a putut fi urmărită live la Accent TV Oltenia.
După meci, antrenorul Liviu Andrieș a subliniat că atitudina potrivită a adus un succes mare, iar echipa de fete a devenit cea mai iubită din oraș.
Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu


Alexandra Gavrilă a declarat că ea și colegele trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, pentru că formează un grup unit și puternic.
Alexandra Gavrilă, CSM Târgu Jiu

Venită chiar de la Minaur Baia Mare, gorjeanca Angela Pușcaș a admis că victoria este una specială, iar la Târgu Jiu se simte foarte bine.
Angela Pușcaș, CSM Târgu Jiu

CSM a ajuns la patru succese și a urcat pe locul 7 în Liga Florilor.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Elena Marica Bercu – Bianca Chiriţă, Oana Maria Bucă 4g, Alexandra Gavrilă 5g, Angela Puşcaş 5g, Valentina Toader Trică, Mirabela Coteţ, Ira Zinatullina 2g, Andreea Chiricuţă 3g, Pal Ceandani, Florenţa Ilie 2g, Iulia Andrei, Ana Ciolan 2g, Cristina Boian, Sabine Klimek 1g. Antrenor principal: Liviu Andrieş. Antrenor secund: Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici.

sursa

Latest Posts

Parteneri Media