marți, 16 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Percheziții în 20 de județe, printre care Gorj și Dolj (video)

Peste 120 de percheziții au avut loc, astăzi, în 20 de județe din țară, printre care Gorj și Dolj, la persoane care activează în domeniul jocurilor de noroc.

În fapt s-a reținut că, începând cu anul 2018, a fost constituit, la nivel național, un grup infracțional organizat care a avut ca scop comiterea, în principal, a unor infracțiuni de șantaj. Membrii grupului au urmărit să împiedice extinderea sălilor de jocuri de noroc concurente celor administrare de aceștia și să reprime tentativele altor membri ai lumii interlope de a prelua controlul asupra sălilor aparținând grupului. În acest scop, a fost creată o structură de forță care a fost folosită pentru a împiedica anumiți clienți care realizau câștiguri însemnate să intre în posesia acestora.

Această structură a asigurat funcționarea la nivel național a unui sistem ilegal care era menit să împiedice clienții care generau probleme să revină în sălile de joc aparținând grupului infracțional organizat și să recupereze rapid de la aceștia prejudiciile aduse bunurilor din localuri.

Conform unor surse, vizați sunt frații Doroftei, care dețin cazinourile Las Vegas. În urma perchezițiior, 40 de persoane au fost duse la audieri.

Aura Pîrvuleț

sursa

Latest Posts

Parteneri Media