marți, 16 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

PORTRET DE ARTIST – DORIAN POPA


Dorian Popa (n. 7 august 1988, Constanța, România) este un vlogger, compozitor, dansator, cântăreț și actor român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel, serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.
Este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing în cadrul A.S.E. A câștigat premiul „Bărbat de succes al anului 2014” din cadrul galei Celebrity Awards. În 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de PRO TV.
În 2019 a jucat rolul lui Mario în celebrul serial Sacrificiul de la Antena 1 realizat de Ruxandra Ion.
A apărut pe coperțile revistelor TV Mania,[10] TV Satelit, Men’s Health, și Bravo. În 2015, a fost implicat într-un accident rutier, însă nu a fost rănit și a dublat vocea personajului Sohone din Mune: Gardianul Lunii. În prezent susține mai multe concerte prin țară și este vlogger pe canalul său de youtube.
În ianuarie 2021 acesta a anunțat că își va adăuga la nume porecla care l-a consacrat: Hatz.
Face parte din juriul concursului de talente Next Star de la Antena 1, alături de Loredana Groza și Ștefan Bănică.
Filme
Seriale/ Telenovele/ Filme
An Titlu Rol Note
2011-2013
Pariu cu viața
Andrei Anghel protagonist
2014
O nouă viață
Andrei Anghel protagonist
2017 Ghinionistul
Niro personaj
2019- 2020
Sacrificiul
Mario personaj
2019
5GANG: Un altfel de Crăciun
Dorian personaj
2019
Marea Aventură Lego 2
Batman (voce, versiune română) personaj[16]
2020 Zăpadă, Ceai și Dragoste
film cinematografic
2021 Tabăra Dorian personaj
2022 Secretul lui Zorillo
Menestrel personaj

Discografie
Cât trei (2013)
Pe placul tău (2014)
• Dragoste nebună cu JO (2014)
• Nimeni altcineva cu Corina (2014), a treisprezecea cea mai difuzată melodie din România în 2015.
• Lasă cucu-n pace cu Ruby (2015)
• Bună, ce mai zici? cu Ruby (2015)
• Trofeu cu Eliza (2015)[22]
• Buze cu What’s UP (2016)
• Sare pe rană cu Ruby (2016)
• Jocuri Deocheate cu Giulia Anghelescu (2016)
• Fanele cu Liviu Teodorescu și Laura Giurcanu (2017)
• Memorii
• De amor (2017)
• Nu poți să mă uiți cu Amna (2017)
• Ghinionistul (2017)
• HATZ cu SHIFT (2018)
• VINOVAT cu Nicole Cherry (2018)
• MISTLETOE (2018)
• Banii cu AMNA (2019)
• Sută la sută cu SELLY (2019)
• Cealaltă ea cu Amna (2020)
• Mă vrea cu abi (2020)
• Sar pe noi cu Liviu Teodorescu (2020)
• Înoată Cheluțu’ cu Cheluțu (2020)
• Cheluțu cu Brăduțu cu Cheluțu (2020)
• Dragoste încercată cu Andreea Bănică (2021)
• Timpul le rezolvă pe toate cu Iuliana Beregoi (2021)
• Zile de vară cu Cheluțu (2021)
• Pare rău, pare bine cu Amna (2021)
• Îți plac banii (2021)
• La dans cu YNY Sebi (2022)
• Motivul Meu cu Amna (2022)
• SHAORMA (2023)

ADELIN LOGOFETESCU


    sursa

    Latest Posts

    Parteneri Media