luni, 15 iulie, 2024
📣Practica studenti jurnalism ✍️

Prezență scăzută la protestul organizat de Simion

A fost o prezență scăzută la protestul organizat de liderul AUR, George Simion. Aproximativ 4000 de persoane, din cei 10.000 de oameni care erau așteptați.

Prețurile tot mai mari la facturi și la alimente îi fac pe români să răbufnească și să-și strige nemulțumirile în stradă. Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj, spune că George Simion a avut o inițiativă foarte bună prin organziarea acestui protest, dar este dezamăgitor numărul de persoane care au participat la mitingul de duminică.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

De asemenea, acesta a spus că singura soluție care ar schimba situația actuală a prețurilor mari la facturi și alimentelor din România, ar fi reglementarea prețurilor acestora.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

Unii dintre protestatari și-au dat foc la facturile primite de la companiile de energie, acesta fiind pretextul protestului, respectiv creșterea prețului la utilități Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, deputatul George Simion, a declarat, că nu a dorit politizarea „într-un fel sau altul” a mitingului de duminică, făcând apel la participanţi să nu se lase provocaţi şi să se delimiteze atunci când există „un semn de violenţă”.

Casiana Hîncu

sursa

Latest Posts

Parteneri Media